U bent hier: Home » Schoolteam » Lager onderwijs » 6e-Leerjaar-L6A

6e leerjaar A

 

Bienvenue au sixième année ' Chez juf Julie'

In het zesde leerjaar zetten we een eindspurt in. De eindspurt naar de finish! aan die finish lonkt het middelbaar reeds... We zijn er echter nog niet, er staan ons nog vanalles te doen!

Wat we geleerd hebben in het vijfde wordt nu allemaal wat uitgebreider. De leerstofhoeveelheden worden ook wat groter en onze zelfstandigheid moet enorm toenemen.

Wij zijn het voorbeeld voor iedereen op school. We zijn steeds paraat om anderen te helpen. Als oudsten van de school is dat onze taak.

We maken er een topjaar van!

De kids van L6 en juf Julie.

Klasblog
 

 • L6A Juf Julie op bezoek met haar dochter Lis.
  09/03/2018
  Vandaag keken wij enorm uit naar het bezoekje van een klein wondertje: baby Lis kwam op bezoek met onze juf. Wij genoten er enorm van om haar te bewonderen. We zijn allemaal grote fan van haar en hopen haar snel terug te zien. De juf trakteerde ons en wij hebben Lis voorzien van een handige draagdoek om steeds dichtbij haar mama te zijn.

 • L6A Haka
  26/01/2018
  Wij hielden ons bezig met het maken van een haka. De resultaten kunnen jullie hier bekijken:   Filmpje 1 Filmpje 2

 • L6A Kerstfeestje
  22/12/2017
  Wij hebben vandaag een kerstfeestje gevierd. We hebben aan de hand van tekening cadeaus geopend. We hebben spelletjes gespeeld, chips gegeten en een film gekeken. De juf heeft kofiekoeken meegebracht. We wensen jullie nog een prettig kerstfeest en gelukkig Nieuwjaar.   Floor Enes

 • L6A mensen van overal
  12/12/2017
  We hebben geleerd over mensverschillen.Elk land heeft verschillende eetgewoontes,andere soorten huizen, andere metodes om huizen te bouwen,andere geloven, andere begroetingen. Hoe ze zich verplaatsen is altijd anders. Op de wereld zijn er nog altijd primitieve gebieden.Wij halen ons voedsel uit de winkelrekken maar in sommige landen moeten ze er nog voor jagen. Het verschil tussen rijk ...Lees meer »

 • L6A rechten en plichten
  28/11/2017
  Hallo allemaal vandaag gaan we het hebben over rechten en plichten.   Elk recht heeft ook een plicht zoals b.v. het recht op onderwijs maar als plicht moet je leren. Nelson Mandela voerde heel zijn leven lang strijd tegen racisme in Zuid-Afrika.   Wij hebben heel veel respect voor het harde werk van Nelson Mandela. Taïssa en Matteo 

Bekijk oudere berichten