U bent hier: Home » Schoolteam » Lager onderwijs » 6e-Leerjaar-L6A

6e leerjaar A

 

Bienvenue au sixième année ' Chez juf Julie'

In het zesde leerjaar zetten we een eindspurt in. De eindspurt naar de finish! aan die finish lonkt het middelbaar reeds... We zijn er echter nog niet, er staan ons nog vanalles te doen!

Wat we geleerd hebben in het vijfde wordt nu allemaal wat uitgebreider. De leerstofhoeveelheden worden ook wat groter en onze zelfstandigheid moet enorm toenemen.

Wij zijn het voorbeeld voor iedereen op school. We zijn steeds paraat om anderen te helpen. Als oudsten van de school is dat onze taak.

We maken er een topjaar van!

De kids van L6 en juf Julie.

Klasblog
 

 • L6A Wat wij deze week interessant vonden
  22/11/2018
  Bij de les W.O. hebben we proefjes gedaan over de hartslag en de ademhaling. We hebben ook de omloop van het bloed door je lichaam geleerd. De botten, gewrichten en spieren hebben we ook geleerd. We kijken al uit naar de volgende lessen want dit onderwerp interesseert ons enorm. Spelling We hebben spelletjes over de werkwoorden gespeeld zoals werkwoordenlotto. We hebben ook we...Lees meer »

 • L6A Presentatie van onze uitvindingen
  07/11/2018
  Stuk voor stuk pareltjes werden er vandaag voorgesteld in onze klas. Wij gingen zelf aan de slag als uitvinders en we kwamen onze inventieve ideeën vandaag voorstellen op school. Bekijk de resultaten op foto! Klik hier voor de foto’s.

 • L6A Fietskoffer
  18/09/2018
  Tijdens enkele experimenten met de fietskoffer, kwamen wij alles te weten over de fiets. Hoe de drukkracht inwerkt op onze spaken, hoe het getal pi te maken heeft met onze fiets, wa maakten een elektrische schakeling om te zien hoe een fietslicht werkt en ook leerden we een fietsband te herstellen.   Een geslaagde proefdag als je het ond vraagt!   Maite en Raï...Lees meer »

 • L6A Juf Julie op bezoek met haar dochter Lis.
  09/03/2018
  Vandaag keken wij enorm uit naar het bezoekje van een klein wondertje: baby Lis kwam op bezoek met onze juf. Wij genoten er enorm van om haar te bewonderen. We zijn allemaal grote fan van haar en hopen haar snel terug te zien. De juf trakteerde ons en wij hebben Lis voorzien van een handige draagdoek om steeds dichtbij haar mama te zijn.

 • L6A Haka
  26/01/2018
  Wij hielden ons bezig met het maken van een haka. De resultaten kunnen jullie hier bekijken:   Filmpje 1 Filmpje 2

Bekijk oudere berichten