U bent hier: Home » Schoolteam » Lager onderwijs » 5e leerjaar - L5B

5e leerjaar B

 

 

Welkom in het vijfde leerjaar bij juf Julie Pauwels

 • 5B Komst van de sint op school
  06/12/2018
  Vandaag kwam de sint op school. Toen we in de klas kwamen lag er veel snoep .Onverwachts kwamen de pieten en sinterklaas binnen. Voor de kleintjes kwam de sint in de turnzaal. De kleuters zaten te wachten op de sint. Ze kwamen snoep brengen voor de kinderen van 1ste k tot 6de leerjaar. Juf Julie had de cadeaus verstopt in de klas. Ze gaf tips en wij moesten ze vinden Uiteindelijk hebben we ze gev...Lees meer »

 • 5B URANIA op school!
  08/11/2018
  Gisteren op 7/11/2018 kwam de meneer van urania langs bij het 5de leerjaar. Het ging allemaal over het zonnestelsel en de seizoenen . We vonden het heel leuk . Er waren ook filmpjes van op MARS,VENUS,… Dit gebeurde in de klas, hij nam zijn miniheelal mee. De leerlingen leerden er veel van!   Elvine en Emma Louise x  

 • 5B Moord in de bib!
  19/10/2018
  Hallo iedereen, vandaag werd er moord gepleegd in de bibliotheek in Willebroek. Wij moesten de moordenaar vinden. Dat was niet gemakkelijk. We moesten veel opdrachten uitvoeren en zoeken. Na elke opdracht kreeg je een tip. Uiteindelijk was de moordenaar Pieter Aspe uit de serie Aspe. Het is een volwassenenserie van VTM. Dit was de donderdagnamiddag van L5B.   18/10/2018...Lees meer »

 • 5B Code wave: Programmeren in de klas!
  18/10/2018
  Beste mensen, Wij hebben op 16/10/18 geprogrammeerd met robotjes die wij zelf in elkaar hebben gestoken. Zoals de windmolen,lichtgevende rups... Om de 45 minuten wisselden de twee groepen. Wij begonnen toen te werken met binaire getallen en de andere groep begon met de robotjes. Wij hebben dan geleerd computercodes te ontcijferen. Als we nog hulp nodig hebben vroegen we dat aan juf Juli...Lees meer »

 • 5B Uitstap Vrijbroekpark: herfst
  02/10/2018
  Vandaag zijn wij naar het Vrijbroekpark geweest. We hebben over bomen geleerd en hebben bomensap geproefd. En we hebben veel geleerd over de natuur. Nu weten we hoe we bomen moeten herkennen. We hebben geleerd hoe bomen groeien. Het was heel leuk! Esther en Tiffany

Bekijk oudere berichten