U bent hier: Home » Schoolteam » Lager onderwijs » 5e Leerjaar

5e Leerjaar

 

Welkom op de klaspagina van juf Inneke en juf Julie!

Wij zijn een gezellige bende.

Het 5 de leerjaar is geen gemakkelijk jaar.
We leren veel nieuwe dingen.
Ook Frans staat dit jaar voor de eerste keer op het programma.
Dit maakt het jaar extra spannend.
Wij proberen er ook een sportief jaar van te maken.
We nemen regelmatig deel aan de woensdagnamiddagactiviteiten van SVS.
Zo kunnen we gaan veldlopen, voetballen, hockeyen, netbellen, dansen, deelnemen aan de stratenloop enz.
Ook een bezoek aan de verkeerstuin staat reeds op onze planning.
Jullie horen zeker nog van ons.


 

Klasblog

 • L5 Dikke truiendag
  11/02/2020
  Er zijn vandaag leuke dingen gebeurd. we hebben het klimaatlied gezongen in de ochtend. In de klas hebben we een groot spel over het klimaat gedaan. Na de speeltijd hebben we 1 tegen allen gespeeld met de hele school: we hebben beesten gevonden, in het donker prentjes gezocht, gefietst voor energie, we hebben voetbal gespeeld, …. De hele dag hebben we van alles gedaan zonder ...Lees meer »

 • L5 American Games
  24/01/2020
  Wij gingen met 5de leerjaar naar American Games met de fiets. We gingen naar de kleedkamer om boterhammen te eten en dan gingen we sporten. Met een grote roze bal bouncen, basseball , hockey , basket , …. Vermoeiend! En we hadden ook pauze. En dan gingen we terug met de fiets naar school. Het was leuk! Ahmet 5B    

 • L5 URANIA
  19/11/2019
  Hallo, ik ben Lieven en naast mij is Lander om mij te helpen. Ik ga vertellen over wat er vandaag is gebeurd. Deze dag was heel leuk begonnen. Matti van Urania heeft ons verteld over de ruimte en de planeten. We mochten zelfs met zijn telescoop naar de maan kijken. We hebben ook filmpjes gekeken over een vallende ster, raketlancering enzo. Ook een filmpje over een meteoriet. Iedereen was ...Lees meer »

 • L5 Fotograaf + Halloween
  25/10/2019
  Hallo iedereen ik ga vertellen over de schoolfotograaf en het halloweenfeestje. Dus eerst komt de schoolfotograaf. We hadden allemaal onze mooiste kleren aan( Younes had een beetje overdreven met zijn maatpak!:-))! Het was suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper leuk om te poseren want de fotograaf was super grappig!!! En nu het halloweenfeestje! Iedereen had enge kleren aan en hadden zich geschminkt!...Lees meer »

 • L5 Codeweek
  11/10/2019
  Vandaag hebben ict gedaan het was heel leuk we leerden over coderen want het was codewaveweek    Bij juf Inneke en juf Julie leerden we over computer taal en er zitten rare stippen in de computer!!!!!!   Bij juf Marleen hebben we op de ipad met een codeerapp gewerkt.  Ketsia en Milena  

Bekijk oudere berichten