U bent hier: Home » Schoolteam » Kleuteronderwijs » 3e Kleuterklas - zonnetjes

3e Kleuterklas - De zonnetjes

Welkom in de zonnetjesklas bij juf Jess!

 

In onze klas is het elke dag een beetje feest!

We spelen en ravotten in de verschillende hoekjes en leren héél veel nieuwe dingen.

Knutselen, schilderen, rijmen, tellen, ontdekken, verhalen vertellen, zingen, dansen, muziek maken, koken en alles opsmullen, schrijfdansen,...

Theo, onze lettervogel komt regelmatig op bezoek met een te gekke letterdoos boordevol taalspelletjes en laat ons kennismaken met verschillende beginklanken.

Aan het doebord hangen verschillende taakjes op maat van elk kind. We leren zelfstandig omgaan met de materialen, een taak plannen, samenwerken,...

Puzzelen doen we met de puzzelrups. Op onze puzzelkaart kunnen we heel wat stempels verzamelen en dat wordt beloond met een knappe medaille!

Voel jij ook het zonnetje in je schijnen? Kom ons dan zeker eens een bezoekje brengen!

 

Klasblog

 • K3 Zonnetjes Smartmax magneten
  08/06/2018
  Nieuw materiaal in de klas zorgt voor een leuke samenwerking en heel wat knappe constructies!!

 • K3 Zonnetjes Bezoek aan het kippenhok
  13/03/2018
  De kevertjes en zonnetjes trokken samen op pad. De start van ons nieuwe thema "Kukelekuuu!" werd ingezet met een bezoek aan het kippenhok.

 • K3 Zonnetjes De gezonde natuur in...
  13/03/2018
  Het park Bel Air werd helemaal vernieuwd! Aan onze zonnetjes en kevertjes om dit te ontdekken! Een mooie, frisse wandeling sluiten we af in een nieuw en leuk speelbos.

 • K3 Zonnetjes Stoelenyoga
  15/12/2017
  De dag beginnen met enkele oefeningen waarbij we onze spieren zachtjes losmaken en rekken, waarbij we onze lenigheid en behendigheid testen. Een rustig muziekje brengt heel wat sfeer op onze stoel...

 • K3 Zonnetjes Meten in de rekenklas...
  30/11/2017
  Onze schoen zetten voor de komst van Sinterklaas? Welke schoen zetten we best? Wie heeft de grootste en waar passen de meeste snoepjes in? Dit moeten we eens meten... De zonnetjes en kevertjes gingen samen aan de slag! De omtrek van hun schoen tekenen en uitknippen, hoeveel blokjes meet mijn schoen en welke is nu de grootste? Knap meetwerk!

Bekijk oudere berichten