U bent hier: Home » Schoolteam » Kleuteronderwijs » 3e Kleuterklas - kevertjes en zonnetjes

3e Kleuterklas - De kevertjes en de zonnetjes

Welkom in de kevertjesklas bij juf Linda en de zonnetjesklas bij juf Jess

In onze klas is het elke dag een beetje feest!

We spelen en ravotten in de verschillende hoekjes en leren héél veel nieuwe dingen.

Knutselen, schilderen, rijmen, tellen, ontdekken, verhalen vertellen, zingen, dansen, muziek maken, koken en alles opsmullen, schrijfdansen,...

Theo, onze lettervogel komt regelmatig op bezoek met een te gekke letterdoos boordevol taalspelletjes en laat ons kennismaken met verschillende beginklanken.

Aan het doebord hangen verschillende taakjes op maat van elk kind. We leren zelfstandig omgaan met de materialen, een taak plannen, samenwerken,...

Puzzelen doen we met de puzzelrups. Op onze puzzelkaart kunnen we heel wat stempels verzamelen en dat wordt beloond met een knappe medaille!

 

 

Klasblog

  • K3 Superheldendrank!
    27/09/2019
    Superhelden eten veel fruit en groenten maar drinken ook een superheldendrank voor ze op missie gaan! Samen vullen we onze beker tot aan de lijn want de verhoudingen moeten echt juist zijn! En dan... spierbal hier, spierbal daar, mouwen omhoog en trainen maar!

  • K3 SuperFinn!
    17/09/2019
    Hier trainen echte superhelden op het superheldenparcours! Klimmen en klauteren, kruipen en rennen, springen en rollen,... we eindigden het parcours met een leuke superheldendans!

Bekijk oudere berichten