U bent hier: Home » Nieuws

Basisschool Himo Nieuws

  • lesvrije dagen Op maandag en dinsdag hebben onze leerlingen geen school. Wegens een feestdag en een facultatieve verlof! Wij zien jullie graag terug op woensdag 23 mei. Geniet van het lange weekend!

  • Selectieprocedure directeur GO! basisschool Tovertuin De scholengroep wenst over te gaan tot de toelating tot de proeftijd van een directeur op uiterlijk 1 juli. Kandidaten dienen geldig te kandideren bij de scholengroep. Binnen de vastgelegde termijn en in overeenstemming met de wijze waarop d...Lees meer »

  • Zandbak Op het kleuterdomein kregen onze kleuters een leuke verrassing. Na veel uren en dagen zweten en zwoegen door ouders en leerkrachten werd er vandaag in de afgewerkte zandbak gespeeld. Een volledig afgesloten zandbak, verboden voor de buurtkatten, z...Lees meer »

  • Foto's Er werden een heleboel nieuwe albums toegevoegd in onze fotogalerij. Neem zeker een kijkje.

  • Schoolfeest Onze HIMO kids toonden vandaag hun beste dansmoves. Onder een hete zon werd er ook heel wat gedronken, gegeten en gespeeld. Het 20m lange springkasteel en de talrijke leuke spelletjes zorgden voor heel wat pret. Bedankt aan onze leerlingen vo...Lees meer »

  • Leervisie ZaLM! Maak kennis met de leervisie van GO! scholengroep Rivierenland ZaLM!

  • Tijdelijke aanstelling van doorlopende duur / TA TADD Oproep tot de kandidaten die een beroep wensen te doen op het recht op een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur. Stuur voor 15 juni het standaardformulier 'Aanvraag tot het verkrijgen van het recht op een tijdelijke aanstelling van ...Lees meer »

  • Personeelsbeweging 1 juni - 1 juli - 1 oktober 2018 Lijst met vacant verklaarde betrekkingen In toepassing van artikel 28 van het DRP publiceren wij onze lijst met vacant verklaarde betrekkingen (wervingsambten), samen met een oproep tot de kandidaten. De vacantverklaring gebeurt op basis van d...Lees meer »

  • Kippenrestaurant Ons kippenrestaurant was een groot succes! Bedankt aan iedereen die erbij was en ook bedankt aan alle grootouders, ouders en familie die voor de overheerlijke desserten op ons dessertenbuffet zorgden. Duimen en vingers werden afgelikt:-) De wi...Lees meer »

  • Geef HIMO een duwtje in de rug via online shopping! Onze school heeft een unieke Trooperpagina op www.trooper.be/himo Op deze pagina staan links naar webshops. Als je via die links op de Trooperpagina van H!MO naar de webshop surft, weet de shop dat jij ons wil steunen. De link doet het wer...Lees meer »

Bekijk oudere berichten