U bent hier: Home » Nieuws

Basisschool Himo Nieuws

  • Beweegvriendelijke speelplaats Onze school krijgt een beweegvriendelijke speelplaats! Himo is één van de acht scholen die geselecteerd werd voor de regio Mechelen. Wij zullen hiervoor kunnen rekenen op een budget van 15 000 euro. Krantenartikel: https://ww...Lees meer »

  • PERSBERICHT: GO! basisschool HIMO organiseert 25ste stratenloop Het team van GO! basisschool HIMO in Willebroek organiseerde op zaterdag 27 april hun 25ste stratenloop. Iedere deelnemer kreeg een prijs. Iedereen kon deelnemen: vanaf peuterklas tot volwassenen. De wedstrijd startte om 13u30 aan de sch...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Gemeentelijke basisschool Niel wordt deel van GO! scholengroep Rivierenland Op donderdag 25 april kregen zowel de syndicale partners, de personeelsleden van GBS Niel als de ouderraad toelichting over de overname van GBS Niel door GO! scholengroep Rivierenland. En dit onder voorbehoud van de goedkeuring hiervan door de raa...Lees meer »

  • Schoolfeest Op zaterdag 25 mei zal onze school eruit zien als de festivalweide van Tomorrowland. Onze leerlingen geven het beste van zichzelf tijdens een dansoptreden op muziek van wereldberoemde dj's. Daarnaast zal er ook heel wat randanimatie zijn voor ...Lees meer »

  • Verkeersveiligheid rondom onze school De scholen in de gemeente Willebroek werken, samen met het gemeentebestuur, mee aan het project Route2School. Via dit project willen we een grondige analyse laten maken van de verkeersveiligheid op onze schoolroutes en het verplaatsingsgedrag van ...Lees meer »

  • Tijdelijke aanstelling van doorlopende duur - TA -TADD - 2019-2020 Oproep tot de kandidaten die een beroep wensen te doen op het recht op een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur. Stuur voor 15 juni het standaardformulier 'Aanvraag tot het verkrijgen van het recht op een tijdelijke aanstelling van ...Lees meer »

  • Pedagogische studiedag (20/03) Op woensdag 20 maart is er pedagogische studiedag voor de leerkrachten. Voor de leerlingen is dit een lesvrije dag!

  • VOKA: GO! scholengroep Rivierenland zet voluit in op digitalisering VOKA schreef een artikel over GO! scholengroep Rivierenland. U kan het hier lezen!

  • Pyjamadag (15/03) Vrijdag 15 maart 2019: De nationale pyjamadag van Bednet.   En H!MO doet mee. Want Bednet zorgt ervoor dat langdurige zieke kinderen en jongeren die niet naar school kunnen van thuis uit en samen met hun eigen klas toch de lessen k...Lees meer »

  • Vacature NOA5 ergotherapeut(e) regio Rivierenland Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamnivea...Lees meer »

Bekijk oudere berichten