U bent hier: Home » Nieuws

Basisschool Himo Nieuws

  • Grootoudersfeest kleuterschool Op 16 januari worden de grootouders van onze kleutertjes op school verwacht. Zij zullen onze kleuters aan het werk zien in hun klasjes. Nadien worden zijn verwend met een heerlijk kopje koffie. Inschrijving is hiervoor vereist, maar hierover w...Lees meer »

  • Personeelsbeweging 1 januari 2019 Lijst met vacant verklaarde betrekkingen In toepassing van artikel 28 van het DRP publiceren wij onze lijst met vacant verklaarde betrekkingen (wervingsambten), samen met een oproep tot de kandidaten. De vacantverklaring gebeurt op basis van d...Lees meer »

  • Karrewiet Vandaag kwam Karrewiet filmen op onze school. Zij kwamen kijken hoe ons zesde leerjaar leerde coderen en programmeren met Minecraft. Ook werden er enkele leerlingen geïnterviewd over ‘hangry’ zijn. Allemaal kijken dus naar Karre...Lees meer »

  • PERSBERICHT: GO! basisschool HIMO loopt voor Rode Neuzen Dag De leerlingen van GO! basisschool HIMO in Willebroek zetten zich in voor Rode Neuzen Dag en organiseren een sponsorloop. Op donderdag 25 oktober lopen de leerlingen van de tweede kleuterklas tot en met het zesde leerjaar een sponsorloop in het...Lees meer »

  • Coderen en programmeren: EU code week Op Himo doen we aan programmeren en computioneel denken. De aftrap van de EU codeweek werd gegeven in L4: werken met de ozobots, programmeren met scratch, turtle, kodable, code karts, ... Meer info op: https://codeweek.eu/ Foto's

  • Rode Neuzen Loop Op donderdag 25 oktober gaan wij met de lln van K2 t/m L6 lopen in Het Bel Air. Peuters en K1 blijven op school en organiseren hun eigen activiteit op maat van onze kleinsten.Op de nieuwe aangelegde Finse piste in Bel Air zullen onze leerlingen ro...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Scholen GO! scholengroep Rivierenland coderen tijdens eigen code event Leerlingen leren coderen tijdens Code Wave Scholen GO! scholengroep Rivierenland coderen tijdens eigen code event GO! scholengroep Rivierenland organiseert tussen 6 en 21 oktober 2018 een eigen code event ‘Code Wave’. Code Wa...Lees meer »

  • Himo op zoek naar pompoenen Himo op zoek naar pompoenen Op vrijdag 19 oktober vieren wij Halloween. Om onze school om te toveren in een echte Halloweensfeer zijn wij op zoek naar pompoenen. Wie kan er ons pompoenen of zelfs een uitgehold exemplaar bezorgen? Laat het zo...Lees meer »

  • Pedagogische studiedag Op dinsdag 9 oktober 2018 is er pedagogische studiedag voor de leerkrachten. Voor de leerlingen is dit een lesvrije dag! Geld voor tickets mag op maandag 8 oktober afgegeven worden.

  • Kinderopvang De gemeentelijke kinderopvang Het Appelboompje zal op dinsdag 2/10 en woensdag 3/10 gesloten zijn wegens staking! Gelieve hiermee rekening te houden. Uw kinderen kunnen in de opvang van onze school blijven tot 18u op dinsdag en tot 13u30 op wo...Lees meer »

Bekijk oudere berichten