U bent hier: Home

 

In de kijker

Bosklassen nieuws

De eerste dag verliep al vlot! Ook waren de weergoden ons goed gezind!

Dagverslag 1

Foto's dag 1

Dagverslag 2

Foto's dag 2

Dagverslag 3

Foto's 3

Dagverslag 4

Foto's 4

Filmpje van de fuif

Bosklassen

Van 4 t/m 8 november 2019 gaan de leerlingen van 3 en 4 op bosklassen naar Durbuy.

Elke dag vindt U hier een dagverslag en tal van foto's van wat ze daar hebben uitgespookt! Kom dus zeker regelmatig kijken.

Voor deze uitstap schonk het oudercomité hen een gloednieuwe rugzak!

Of neem een kijkje op onze bosklassenpagina!

Goed toegekomen in Durbuy!!!!

H!MO blogt!

 • L5 URANIA
  19/11/2019
  Hallo, ik ben Lieven en naast mij is Lander om mij te helpen. Ik ga vertellen over wat er vandaag is gebeurd. Deze dag was heel leuk begonnen. Matti van Urania heeft ons verteld over de ruimte en de planeten. We mochten zelfs met zijn telescoop naar de maan kijken. We hebben ook filmpjes gekeken over een vallende ster, raketlancering enzo. Ook een filmpje over een meteoriet. Iedereen was ...Lees meer »

 • L5 Fotograaf + Halloween
  25/10/2019
  Hallo iedereen ik ga vertellen over de schoolfotograaf en het halloweenfeestje. Dus eerst komt de schoolfotograaf. We hadden allemaal onze mooiste kleren aan( Younes had een beetje overdreven met zijn maatpak!:-))! Het was suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper leuk om te poseren want de fotograaf was super grappig!!! En nu het halloweenfeestje! Iedereen had enge kleren aan en hadden zich geschminkt!...Lees meer »

 • L5 Codeweek
  11/10/2019
  Vandaag hebben ict gedaan het was heel leuk we leerden over coderen want het was codewaveweek    Bij juf Inneke en juf Julie leerden we over computer taal en er zitten rare stippen in de computer!!!!!!   Bij juf Marleen hebben we op de ipad met een codeerapp gewerkt.  Ketsia en Milena  

 • L5 Verkeersweek!
  19/09/2019
  Het begon eerst met een saaie dag: gewoon les dus maar ja dat moet ook he! Na de middag, dan was het tijd voor het fietsparcours. JOEPIEE!!! Eerst was er een uitleg en dan was het FIETSEN!!! We leerden wie voorrang kreeg. We leerden ook enkele belangrijke borden. Het nadeel was dat het ging regenen. En toen gleden veel kinderen uit op het parcours . Het was een super leu...Lees meer »

 • L5 Eén tegen allen
  06/09/2019
  De eerste schooldag gingen we in de namiddag met 5b en 5a  we het spel 1 tegen allen spelen.. We hadden 30 opdrachten . Er waren vanalle opdrachten zoals drink 5l water, vlecht 10 meisjes hun haar, pomp 200 keer, knoop een touw met je tenen, ……… /We hebben ons geamuzeerd! Groetjes milena ketsia en nicka ;)

Toon alle blogberichten