U bent hier: Home

 

In de kijker

Verkeersweek (16/09 tot 20/09)

Zoals ieder jaar is het de derde week van september, onze jaarlijkse verkeersweek. We willen jullie allemaal aanmoedigen om deze week zo veel mogelijk met de fiets of te voet naar school te komen. Er staat weer heel wat op het programma:

Fietsparcours Hivro
De gemeente stelt hun fietsparcours ter beschikking. Een vrijwilliger komt samen met ons dit parcours opzetten en begeleiden.

Fietscontrole door de gemeentewacht vanaf het derde leerjaar
Grondige controle om te testen of je fiets veilig door het verkeer kan

Pimp je helm

Neem je helm mee naar school en kom deze ’s middags versieren met coole stickers!

Strapdag
Kom strappend naar school en verdien een beloning! We dansen allemaal samen het Straplied en spelen met de hele lagere school een GROOT spel!

 

https://www.octopusplan.info/strapdag/

https://www.octopusplan.info/strapdag/straplied-2019/

 

Pedagogische studiedag (18/09)

Op woensdag 18 september is er Pedagogische studiedag voor onze leerkrachten. Voor onze leerlingen is dit een lesvrije dag. Zij hebben dus geen school.

H!MO blogt!

  • L5 Verkeersweek!
    19/09/2019
    Het begon eerst met een saaie dag: gewoon les dus maar ja dat moet ook he! Na de middag, dan was het tijd voor het fietsparcours. JOEPIEE!!! Eerst was er een uitleg en dan was het FIETSEN!!! We leerden wie voorrang kreeg. We leerden ook enkele belangrijke borden. Het nadeel was dat het ging regenen. En toen gleden veel kinderen uit op het parcours . Het was een super leu...Lees meer »

  • L5 Eén tegen allen
    06/09/2019
    De eerste schooldag gingen we in de namiddag met 5b en 5a  we het spel 1 tegen allen spelen.. We hadden 30 opdrachten . Er waren vanalle opdrachten zoals drink 5l water, vlecht 10 meisjes hun haar, pomp 200 keer, knoop een touw met je tenen, ……… /We hebben ons geamuzeerd! Groetjes milena ketsia en nicka ;)

Toon alle blogberichten