U bent hier: Home

 

In de kijker

Verkeersweek (16/09 tot 20/09)

Zoals ieder jaar is het de derde week van september, onze jaarlijkse verkeersweek. We willen jullie allemaal aanmoedigen om deze week zo veel mogelijk met de fiets of te voet naar school te komen. Er staat weer heel wat op het programma:

Fietsparcours Hivro
De gemeente stelt hun fietsparcours ter beschikking. Een vrijwilliger komt samen met ons dit parcours opzetten en begeleiden.

Fietscontrole door de gemeentewacht vanaf het derde leerjaar
Grondige controle om te testen of je fiets veilig door het verkeer kan

Pimp je helm

Neem je helm mee naar school en kom deze ’s middags versieren met coole stickers!

Strapdag
Kom strappend naar school en verdien een beloning! We dansen allemaal samen het Straplied en spelen met de hele lagere school een GROOT spel!

 

https://www.octopusplan.info/strapdag/

https://www.octopusplan.info/strapdag/straplied-2019/

 

Pedagogische studiedag (18/09)

Op woensdag 18 september is er Pedagogische studiedag voor onze leerkrachten. Voor onze leerlingen is dit een lesvrije dag. Zij hebben dus geen school.

H!MO blogt!

 • L1 hoekenwerk
  19/09/2019
  Vandaag deden we voor het eerst hoekenwerk in het 1e leerjaar. Er waren verschillende leuke hoekjes, om te leren én te spelen. Volgende week schuiven we verder door! 

 • L1 Patronen
  10/09/2019
  Ook in het 1e leerjaar kunnen we nog al spelend leren!  Vandaag oefenden we op patronen in een circuit.  We mochten o.a. patronen stempelen, met kralen rijgen en zelfs patronen op het smartbord aanvullen.  Het was plezant! 

 • L1 De eerste schooldag!
  05/09/2019
  De eerste schooldag voor onze kleine deugnieten is altijd spannend.  Ze gaan niet langer naar de kleuterschool en zetten hun eerste stappen in de grote school.  Op de eerste dag hebben we al een aantal leuke dingen gedaan, zoals een eerste rekenlesje op de speelplaats, een eerste leeslesje en de kinderen kenden de letter 'i' van het woordje 'ik' al en maakten hun e...Lees meer »

 • L1 Kennismaking
  05/09/2019
  De kindjes uit het eerste mogen dit jaar ook een aantal hulpjufjes in de klas verwachten.  Juf Laura deed met hen een kennismakingsspelletje zodat ze elkaar al wat beter leren kennen. Wat vonden ze het spelletje met het ei leuk.

Toon alle blogberichten