U bent hier: Home

 

In de kijker

Eetdag HIMO (14/03)

Op 14 maart gaat ons jaarlijks schoolrestaurant door. Diegene die onze school willen sponsoren en die graag een overheerlijke spaghetti willen eten, moeten dus zeker langskomen.

Vul onderstaand formulier in en bezorg het aan de juf of meester of stuur een mailtje naar directeur@himo.be. Je inschrijving is pas definitief als we de betaling ontvangen hebben.

Wij hopen jullie talrijk te mogen ontvangen.

inschrijvingsformulier

 

 

Pedagogische studiedag (04/03)

Op woendag 4 maart is het pedagogische studiedag voor de leerkrachten. Dit is voor de leerlingen een lesvrije dag.

Himo vernieuwt...

Met trots melden we jullie dat we bezig zijn met heel wat vernieuwingen.

Zo staat er een gloednieuw bouwproject op het programma, gekoppeld aan een vernieuwd leerconcept.

Ben je nieuwsgierig, bekijk dan hier ons filmpje.

Je vindt ook nog fotomateriaal in onze fotogalerij

H!MO blogt!

 • L1 letterfeest
  17/02/2020
  We kennen alle letters en dat moest gevierd worden! We hielden dus een groot letterfeest in het 1e leerjaar. We versierden een speciale letterhoed, we speelden letterbingo en we deden zelfs een leuke letterzoektocht in het bos! Op het einde van de dag kregen we letterkoekjes als lekkere beloning! 

 • L1 Meetcircuit rond de meter
  02/02/2020
  De kindjes van het eerste leerjaar leerden een tijdje geleden de meter kennen via een verhaal en een mediales. Vrijdag mochten ze dan plezier beleven aan enkele opdrachten omtrent de meter, vb.: een kralenketting, een slangenlichaam, een kaplatoren, ... maken van exact 1m groot/hoog. Daarnaast mochten de kinderen in de gang met de juf foto’s trekken met de iPads van voorwerpen die kleiner, grot...Lees meer »

 • L1 water
  31/01/2020
  In 1A kwam stagiare Margot ons deze week enkele uurtjes wat meer leren over water. Toen we een toertje rond de school gingen maken, op zoek naar water, begon het plots te hagelen! Een ideaal voorbeeld voor wat ook water is, want hagel is gemaakt van water.  Terug in de klas stond er voor ons een circuit klaar waarbij we meer over water te weten kwamen. Zo zagen we de kringloop van de r...Lees meer »

 • L1 Ontspanning in het eerste leerjaar!
  28/01/2020
  Na een lange voormiddag hard werken mogen onze kinderen naar hun zwart bakje gaan om nog wat extra in te oefenen.  Als ze hier vervolgens mee klaar zijn, mogen ze naar het kiesraam waar ze een veelzijdig gamma aan uitdagingen vinden.  Bunchbots, houten bouwlatjes, kleurplaten, smartgames, educatieve computerspelletjes, strijkparels, ministeck, vogelkettingen maken, ... Wat een moo...Lees meer »

 • L1 wintercircuit
  22/01/2020
  Om ons thema winter af te sluiten, deden we een klasdoorbrekend wintercircuit. Er waren allerlei hoekjes zoals een iglo bouwen, een pinguïnmemory op het smartbord, een winterbingo en we maakten ook wat lekkers voor de vogeltjes! Het was weer super plezant! 

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten