U bent hier: Home

 

In de kijker

Beweegvriendelijke speelplaats

Onze school krijgt een beweegvriendelijke speelplaats! Himo is één van de acht scholen die geselecteerd werd voor de regio Mechelen. Wij zullen hiervoor kunnen rekenen op een budget van 15 000 euro.

Krantenartikel:

https://www.hln.be/in-de-buurt/mechelen/acht-scholen-krijgen-beweegvriendelijkere-speelplaatsen~a5e36112/

Schoolfeest

Op zaterdag 25 mei zal onze school eruit zien als de festivalweide van Tomorrowland. Onze leerlingen geven het beste van zichzelf tijdens een dansoptreden op muziek van wereldberoemde dj's. Daarnaast zal er ook heel wat randanimatie zijn voor groot en klein en zorgen wij uiteraard wat lekkers! Wij verwachten jullie vanaf 13u!

Verkeersveiligheid rondom onze school

De scholen in de gemeente Willebroek werken, samen met het gemeentebestuur, mee aan het project Route2School. Via dit project willen we een grondige analyse laten maken van de verkeersveiligheid op onze schoolroutes en het verplaatsingsgedrag van onze leerlingen. Hiervoor roepen we in de eerste plaats uw hulp in! We willen niet alleen leerlingen, maar ook ouders, leerkrachten en politie betrekken.

Via Route2School krijgt u de mogelijkheid om mobiliteitsknelpunten op schoolroutes te melden. Vergeet zeker geen foto’s mee op te laden! Die zijn cruciaal om de juiste interpretatie en analyse van het knelpunt te maken. Ook kan u mee nadenken over oplossingen. We willen samen met u op zoek gaan naar goede oplossingen om de verkeersveiligheid van onze leerlingen te verbeteren.

Langs deze weg willen we dan ook een warme oproep doen om deel te nemen aan dit project. Uw inbreng is namelijk zeer belangrijk om mee de verkeersveiligheid van de leerlingen te verbeteren! Voor het Route2School-project verzamelen we van 23 april 2019 tot en met 30 juni 2019 zoveel mogelijk data. In een volgende stap volgt een grondige analyse van de verzamelde data die besproken wordt met de gemeente Willebroek, politie en de scholen. De resultaten van het project zullen uiteindelijk publiek meegedeeld worden, zodat iedereen ziet welke stappen we ondernemen om de verkeersveiligheid van de leerlingen te verbeteren. Meer info over het project: www.route2school.be

H!MO blogt!

 • Muzische vorming 3de graad Muziek Russisch ritme
  23/11/2018
  Hallo,wij hebben de  laatste 2 uur muziche vorming rond het thema : Russich ritme. Wij vinden dit heel leuk omdat het lied lang in je hoofd blijft ziiten. Het ritme is heel snel (je moet goed meevolgen). Je moest met zelf gemaakte instrumenten spelen zoals melkflessen, petflessen en nog veel meer.

 • Muzische vorming 3de graad Lipdub week 4
  05/10/2018
  Wat een geweldige afsluiter van onze eerste muzische doorschuif voor muziek.  Klik hier voor het filmpje

 • Muzische vorming 3de graad lipdub week drie
  29/09/2018
  Het schitterende resultaat van een hechte groepssamenwerking kan je hier bewonderen! Filmpje bekijken

 • Muzische vorming 3de graad lipdub week 2
  29/09/2018
  Wat een geweldig resultaat hebben wij geboekt tijdens het maken van onze lipdub!   Filmpje bekijken

 • Muzische vorming 3de graad Lipdub week 1
  29/09/2018
  Wat knap hoe ons vijfe en zesde leerjaar samenwerkten aan het maken van deze toffe lipdub.   Bekijk het filmpje

Toon alle blogberichten