U bent hier: Home

 

In de kijker

Rode Neuzen Loop

Op donderdag 25 oktober gaan wij met de lln van K2 t/m L6 lopen in Het Bel Air. Peuters en K1 blijven op school en organiseren hun eigen activiteit op maat van onze kleinsten.Op de nieuwe aangelegde Finse piste in Bel Air zullen onze leerlingen rondjes lopen. Hiervoor mogen zij op zoek gaan naar sponsors.

De volledige opbrengst van deze actie zal geschonken worden aan Rode Neuzen Dag.Dus steun onze leerlingen zoveel mogelijk tijdens onze ‘Rode Neuzen loop!

Wij vragen aan onze leerlingen om zich zo rood mogelijk aan te kleden voor deze activiteit.Ouders en grootouders mogen komen supporteren in Bel Air.

9u-10u K2-K3-L1                     10u-11u L5-L6                            11u-12u L2-L3-L4

ER WERD VOOR EEN SPONSORBEDRAG VAN 4500 EURO GEZORGD! PROFICIAT AAN ONZE LEERLINGEN!

Foto's

Helm op Fluo top!

Draag een fluohesje! Kom je met de fiets? Draag dan ook een fietshelm. Maak je zichtbaar tijdens de donkerste maanden van het jaar. Deze actie loopt van de herfstvakantie tot aan de krokusvakantie.

De leerlingen worden hiervoor beloond en kunnen mooie prijzen winnen.

H!MO blogt!

 • 5B URANIA op school!
  08/11/2018
  Gisteren op 7/11/2018 kwam de meneer van urania langs bij het 5de leerjaar. Het ging allemaal over het zonnestelsel en de seizoenen . We vonden het heel leuk . Er waren ook filmpjes van op MARS,VENUS,… Dit gebeurde in de klas, hij nam zijn miniheelal mee. De leerlingen leerden er veel van!   Elvine en Emma Louise x  

 • 5B Moord in de bib!
  19/10/2018
  Hallo iedereen, vandaag werd er moord gepleegd in de bibliotheek in Willebroek. Wij moesten de moordenaar vinden. Dat was niet gemakkelijk. We moesten veel opdrachten uitvoeren en zoeken. Na elke opdracht kreeg je een tip. Uiteindelijk was de moordenaar Pieter Aspe uit de serie Aspe. Het is een volwassenenserie van VTM. Dit was de donderdagnamiddag van L5B.   18/10/2018...Lees meer »

 • 5B Code wave: Programmeren in de klas!
  18/10/2018
  Beste mensen, Wij hebben op 16/10/18 geprogrammeerd met robotjes die wij zelf in elkaar hebben gestoken. Zoals de windmolen,lichtgevende rups... Om de 45 minuten wisselden de twee groepen. Wij begonnen toen te werken met binaire getallen en de andere groep begon met de robotjes. Wij hebben dan geleerd computercodes te ontcijferen. Als we nog hulp nodig hebben vroegen we dat aan juf Juli...Lees meer »

 • 5B Uitstap Vrijbroekpark: herfst
  02/10/2018
  Vandaag zijn wij naar het Vrijbroekpark geweest. We hebben over bomen geleerd en hebben bomensap geproefd. En we hebben veel geleerd over de natuur. Nu weten we hoe we bomen moeten herkennen. We hebben geleerd hoe bomen groeien. Het was heel leuk! Esther en Tiffany

 • 5B Eigen sport op school
  20/09/2018
  Op woensdag 19 september 2018 kwamen de kinderen in sportkledij naar school. Dat waren de kinderen van basisschool himo. Er waren veel kinderen in voetbal tenue. Zelfs de juffen hadden hun sportkledij aan. Het was heel tof ,de leerkrachten hebben veel foto's gemaakt! Emma-Louise en Eniola  

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten