U bent hier: Home

 

In de kijker

Halloween op HIMO (19/10)

Met een spelletjeskaart (5 euro) neem je de ganse avond deel aan tal van spelletjes. Je kan ook een Halloweenfilm kijken (kleuters 19u Lagere 20u). Ouders en grootouders genieten ondertussen van iets lekkers.

Vergeet jullie Halloweenkostuum niet!

Welkom vanaf 18u30!

Verkeersweek

In de week van 17 tot 21 september hebben wij VERKEERSWEEK op school. Hiermee willen we onze leerlingen en ouders aanmoedigen om zich duurzaam en veilig naar school te verplaatsen. We proberen de leuke aspecten van stappen en trappen in de verf te zetten.

Wat staat er op het programma: fietsbehendigheidsparcours HIVRO, fietscontroles, doe opdrachten, fietskoffer, een dagje rollend materieel, ...

Op vrijdag is er de STRAPDAG waarbij alle kinderen al stappend, trappend of carpoolend naar school komen en het megacoole strapdag polsbandje verdienen.

Bekijk alle foto's in de galerij!

 

H!MO blogt!

 • 5B Eigen sport op school
  20/09/2018
  Op woensdag 19 september 2018 kwamen de kinderen in sportkledij naar school. Dat waren de kinderen van basisschool himo. Er waren veel kinderen in voetbal tenue. Zelfs de juffen hadden hun sportkledij aan. Het was heel tof ,de leerkrachten hebben veel foto's gemaakt! Emma-Louise en Eniola  

 • 5B Jeugdboekenmaand
  23/03/2018
  Vandaag gingen we naar de BIB tijdens de jeugdboekenmaand. We speelden een boekenspel dat de bibliotheek voor ons had georganiseerd. Het doel van het spel is om zoveel mogenlijk volgers te verzamelen met vraagjes op te lossen. Om het vraagje te beantwoorden moest je een boek gaan zoeken met behulp van de computer en iPad’s. We hebben veel bijgeleerd over sneller boeken zoeken. Als we ...Lees meer »

 • 5B Eerste Franse spreekbeurt
  21/12/2017
  Vandaag deden we onze eerste Franse spreekbeurt van ‘Unité 9’. De spreekbeurt ging over het weerbericht, niet zo simpel want we moesten het in het Frans doen. Met deze spreekbeurt voorspelden we het weer en stelden we onszelf voor. Deze spreekbeurt ging vlot bij sommigen maar anderen moeten nog wat oefenen. Door Luïs, Kathleen, Lukas en Lenn  

 • 5B Partituren maken is cool
  21/11/2017
  Filmpje 1 Filmpje 2 Filmpje 3 Filmpje 4

 • 5B Bezoek Urania!
  10/11/2017
  10/11/2017 Vandaag kwam de Volkssterrenwacht van Urania op bezoek met een fantastische voorstelling van de 8 planeten die ook in ons W.O. thema voorkomen. We maakten een raketreis door ons zonnestelsel en daardoor leerden we veel bij. Om ons een kijkje te laten nemen in de ruimte bracht hij een miniatuurversie van ons heelal mee. Wilt u meer informatie klik dan op deze link https://ww...Lees meer »

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten