U bent hier: Home

 

In de kijker

Thuisblijvers L5 en L6

De leerlingen die niet mee gaan op sneeuwklassen krijgen deze week allerlei activiteiten voorgeschoteld. Dinsdag gingen zij naar Technopolis en vandaag stond er een sportieve voormiddag op het programma in De Schalk. Morgen gaan zij een dagje naar de Schorre. Kortom, ook zij maken er een leuke week van.

Foto's technopolis

Grootoudersfeest in de kleuterschool! (16/01)

De schoolpoort stond vandaag niet enkel open voor onze leerlingen. De grootouders van onze allerkleinsten mochten vandaag een kijkje nemen in de klasjes van hun kapoenen. Er werd voorgelezen, gespeeld, bewogen, aan schrijfdans gedaan en nog zoveel meer. Nadien werden onze grootouders getrakteerd op iets lekkers. Het was fijn dat jullie erbij waren vandaag!

Foto's

Sneeuwklassen L5 en L6

 

Onze derde graad gaat op sneeuwklassen naar Klausberg in Italië.

Zij vertrekken op maandag 14/1/2019 om 18u ( verzamelen om 17u15) aan Sportcomplex De Schalk in Willebroek.  Zij komen terug op zondagochtend 20/1/2019. De ouders worden verwittigd via onze WhatsApp groep.

Wie hen een briefje wil schrijven kan dit op volgend adres:

Sporthotel Klausberg, (naam kind + HIMO), Cadipietra 92, 39030 Cadipietra BZ, Italië.

Bij vertrek kan er ook post aan de juffen afgegeven worden. Ook op het secretariaat zal er deze week een doos staan om reeds post af te geven.

Wil je graag hun skiavonturen volgen? Hou dan onze website en fb pagina in de gaten voor een dagelijks verslag en foto's. Deze vind je terug op de sneeuwklassenpagina en in de fotogalerij.

Infobrochure met bagagelijst, vertrek en aankomst, ...

Info nieuwbouw en renovatiewerken

H!MO blogt!

 • 5B Komst van de sint op school
  06/12/2018
  Vandaag kwam de sint op school. Toen we in de klas kwamen lag er veel snoep .Onverwachts kwamen de pieten en sinterklaas binnen. Voor de kleintjes kwam de sint in de turnzaal. De kleuters zaten te wachten op de sint. Ze kwamen snoep brengen voor de kinderen van 1ste k tot 6de leerjaar. Juf Julie had de cadeaus verstopt in de klas. Ze gaf tips en wij moesten ze vinden Uiteindelijk hebben we ze gev...Lees meer »

 • 5B URANIA op school!
  08/11/2018
  Gisteren op 7/11/2018 kwam de meneer van urania langs bij het 5de leerjaar. Het ging allemaal over het zonnestelsel en de seizoenen . We vonden het heel leuk . Er waren ook filmpjes van op MARS,VENUS,… Dit gebeurde in de klas, hij nam zijn miniheelal mee. De leerlingen leerden er veel van!   Elvine en Emma Louise x  

 • 5B Moord in de bib!
  19/10/2018
  Hallo iedereen, vandaag werd er moord gepleegd in de bibliotheek in Willebroek. Wij moesten de moordenaar vinden. Dat was niet gemakkelijk. We moesten veel opdrachten uitvoeren en zoeken. Na elke opdracht kreeg je een tip. Uiteindelijk was de moordenaar Pieter Aspe uit de serie Aspe. Het is een volwassenenserie van VTM. Dit was de donderdagnamiddag van L5B.   18/10/2018...Lees meer »

 • 5B Code wave: Programmeren in de klas!
  18/10/2018
  Beste mensen, Wij hebben op 16/10/18 geprogrammeerd met robotjes die wij zelf in elkaar hebben gestoken. Zoals de windmolen,lichtgevende rups... Om de 45 minuten wisselden de twee groepen. Wij begonnen toen te werken met binaire getallen en de andere groep begon met de robotjes. Wij hebben dan geleerd computercodes te ontcijferen. Als we nog hulp nodig hebben vroegen we dat aan juf Juli...Lees meer »

 • 5B Uitstap Vrijbroekpark: herfst
  02/10/2018
  Vandaag zijn wij naar het Vrijbroekpark geweest. We hebben over bomen geleerd en hebben bomensap geproefd. En we hebben veel geleerd over de natuur. Nu weten we hoe we bomen moeten herkennen. We hebben geleerd hoe bomen groeien. Het was heel leuk! Esther en Tiffany

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten