U bent hier: Home

 

In de kijker

Informatie HIMO

Schoolreglement

Infobrochure

Halloween op HIMO (19/10)

Met een spelletjeskaart (5 euro) neem je de ganse avond deel aan tal van spelletjes. Je kan ook een Halloweenfilm kijken (kleuters 19u Lagere 20u). Ouders en grootouders genieten ondertussen van iets lekkers.

Vergeet jullie Halloweenkostuum niet!

Welkom vanaf 18u30!

Verkeersweek

In de week van 17 tot 21 september hebben wij VERKEERSWEEK op school. Hiermee willen we onze leerlingen en ouders aanmoedigen om zich duurzaam en veilig naar school te verplaatsen. We proberen de leuke aspecten van stappen en trappen in de verf te zetten.

Wat staat er op het programma: fietsbehendigheidsparcours HIVRO, fietscontroles, doe opdrachten, fietskoffer, een dagje rollend materieel, ...

Op vrijdag is er de STRAPDAG waarbij alle kinderen al stappend, trappend of carpoolend naar school komen en het megacoole strapdag polsbandje verdienen.

Bekijk alle foto's in de galerij!

 

H!MO blogt!

 • L6A Juf Julie op bezoek met haar dochter Lis.
  09/03/2018
  Vandaag keken wij enorm uit naar het bezoekje van een klein wondertje: baby Lis kwam op bezoek met onze juf. Wij genoten er enorm van om haar te bewonderen. We zijn allemaal grote fan van haar en hopen haar snel terug te zien. De juf trakteerde ons en wij hebben Lis voorzien van een handige draagdoek om steeds dichtbij haar mama te zijn.

 • L6A Haka
  26/01/2018
  Wij hielden ons bezig met het maken van een haka. De resultaten kunnen jullie hier bekijken:   Filmpje 1 Filmpje 2

 • L6A Kerstfeestje
  22/12/2017
  Wij hebben vandaag een kerstfeestje gevierd. We hebben aan de hand van tekening cadeaus geopend. We hebben spelletjes gespeeld, chips gegeten en een film gekeken. De juf heeft kofiekoeken meegebracht. We wensen jullie nog een prettig kerstfeest en gelukkig Nieuwjaar.   Floor Enes

 • L6A mensen van overal
  12/12/2017
  We hebben geleerd over mensverschillen.Elk land heeft verschillende eetgewoontes,andere soorten huizen, andere metodes om huizen te bouwen,andere geloven, andere begroetingen. Hoe ze zich verplaatsen is altijd anders. Op de wereld zijn er nog altijd primitieve gebieden.Wij halen ons voedsel uit de winkelrekken maar in sommige landen moeten ze er nog voor jagen. Het verschil tussen rijk ...Lees meer »

 • L6A rechten en plichten
  28/11/2017
  Hallo allemaal vandaag gaan we het hebben over rechten en plichten.   Elk recht heeft ook een plicht zoals b.v. het recht op onderwijs maar als plicht moet je leren. Nelson Mandela voerde heel zijn leven lang strijd tegen racisme in Zuid-Afrika.   Wij hebben heel veel respect voor het harde werk van Nelson Mandela. Taïssa en Matteo 

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten