U bent hier: Home

 

In de kijker

Inschrijvingen

Inschrjvingen zijn mogelijk van 19 augustus t/m 30 augustus. Dit steeds van 9 tot 12u.

Op vrijdag 23 augustus zal de school uitzonderlijk gesloten zijn.

Gelieve steeds telefonisch een afspraak te maken. 03/886.68.95

Mee te brengen documenten:

 • identiteitsbewijs van het kind en van één van de ouders, met rijksregisternummer
 • kopie laatste rapport (enkel voor lagere school)
 • eventuele zorgdocumenten

=> Deze documenten zijn nodig bij een geldige inschrijving.

H!MO blogt!

 • L6A Wij stellen onze film voor met toneel!
  06/06/2019
  Het was eens wat anders, een filmverslag i.p.v. een boekbespreking. Iedereen moest een eigen scène naspelen van zijn eigen film. de scènes waren grappig ook wel eng soms. Het was leuk om onze spreekopdrachten af te sluiten met een filmbespreking.   Groetjes   Kayode

 • L6A Quiz cut the crap
  21/02/2019
  Het was een quiz over de vervuiling van de natuur en we kregen een zappertje met A B C. Het was super leuk maar als je iets fout had was het spannend om de tussenstanden af te wachten. Met het TOP 20 schema kreen we onze plaats te zien. Er waren veel goede en weinig slecht antwoorden. En de top 5 kreeg een drinkbus en de laaste 4 moesten in het weekend papiertjes op rapen op de school.☺ Dat l...Lees meer »

 • L6A Speeddate over onze sneeuwklassen en ons thuisproject
  25/01/2019
  Bij het begin van de week zagen we elkaar na een week weer terug. Om het leuk te maken verzon de juf een speeddate. Om de beurt vertelden we aan elkaar wat we leuk vonden. Om de minuut drukte de juf op een belletje,dat betekende dat  we moesten doorschuiven. Na ongeveer 10 minuten spraken we per eiland. We vonden het interessant om te weten te komen hoe het voor iedereen was.   ...Lees meer »

 • L6A Wat wij deze week interessant vonden
  22/11/2018
  Bij de les W.O. hebben we proefjes gedaan over de hartslag en de ademhaling. We hebben ook de omloop van het bloed door je lichaam geleerd. De botten, gewrichten en spieren hebben we ook geleerd. We kijken al uit naar de volgende lessen want dit onderwerp interesseert ons enorm. Spelling We hebben spelletjes over de werkwoorden gespeeld zoals werkwoordenlotto. We hebben ook we...Lees meer »

 • L6A Presentatie van onze uitvindingen
  07/11/2018
  Stuk voor stuk pareltjes werden er vandaag voorgesteld in onze klas. Wij gingen zelf aan de slag als uitvinders en we kwamen onze inventieve ideeën vandaag voorstellen op school. Bekijk de resultaten op foto! Klik hier voor de foto’s.

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten