U bent hier: Home

 

In de kijker

Rode Neuzen Loop

Op donderdag 25 oktober gaan wij met de lln van K2 t/m L6 lopen in Het Bel Air. Peuters en K1 blijven op school en organiseren hun eigen activiteit op maat van onze kleinsten.Op de nieuwe aangelegde Finse piste in Bel Air zullen onze leerlingen rondjes lopen. Hiervoor mogen zij op zoek gaan naar sponsors.

De volledige opbrengst van deze actie zal geschonken worden aan Rode Neuzen Dag.Dus steun onze leerlingen zoveel mogelijk tijdens onze ‘Rode Neuzen loop!

Wij vragen aan onze leerlingen om zich zo rood mogelijk aan te kleden voor deze activiteit.Ouders en grootouders mogen komen supporteren in Bel Air.

9u-10u K2-K3-L1                     10u-11u L5-L6                            11u-12u L2-L3-L4

ER WERD VOOR EEN SPONSORBEDRAG VAN 4500 EURO GEZORGD! PROFICIAT AAN ONZE LEERLINGEN!

Foto's

Helm op Fluo top!

Draag een fluohesje! Kom je met de fiets? Draag dan ook een fietshelm. Maak je zichtbaar tijdens de donkerste maanden van het jaar. Deze actie loopt van de herfstvakantie tot aan de krokusvakantie.

De leerlingen worden hiervoor beloond en kunnen mooie prijzen winnen.

H!MO blogt!

 • L6A Presentatie van onze uitvindingen
  07/11/2018
  Stuk voor stuk pareltjes werden er vandaag voorgesteld in onze klas. Wij gingen zelf aan de slag als uitvinders en we kwamen onze inventieve ideeën vandaag voorstellen op school. Bekijk de resultaten op foto! Klik hier voor de foto’s.

 • L6A Fietskoffer
  18/09/2018
  Tijdens enkele experimenten met de fietskoffer, kwamen wij alles te weten over de fiets. Hoe de drukkracht inwerkt op onze spaken, hoe het getal pi te maken heeft met onze fiets, wa maakten een elektrische schakeling om te zien hoe een fietslicht werkt en ook leerden we een fietsband te herstellen.   Een geslaagde proefdag als je het ond vraagt!   Maite en Raï...Lees meer »

 • L6A Juf Julie op bezoek met haar dochter Lis.
  09/03/2018
  Vandaag keken wij enorm uit naar het bezoekje van een klein wondertje: baby Lis kwam op bezoek met onze juf. Wij genoten er enorm van om haar te bewonderen. We zijn allemaal grote fan van haar en hopen haar snel terug te zien. De juf trakteerde ons en wij hebben Lis voorzien van een handige draagdoek om steeds dichtbij haar mama te zijn.

 • L6A Haka
  26/01/2018
  Wij hielden ons bezig met het maken van een haka. De resultaten kunnen jullie hier bekijken:   Filmpje 1 Filmpje 2

 • L6A Kerstfeestje
  22/12/2017
  Wij hebben vandaag een kerstfeestje gevierd. We hebben aan de hand van tekening cadeaus geopend. We hebben spelletjes gespeeld, chips gegeten en een film gekeken. De juf heeft kofiekoeken meegebracht. We wensen jullie nog een prettig kerstfeest en gelukkig Nieuwjaar.   Floor Enes

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten