U bent hier: Home

 

In de kijker

Thuisblijvers L5 en L6

De leerlingen die niet mee gaan op sneeuwklassen krijgen deze week allerlei activiteiten voorgeschoteld. Dinsdag gingen zij naar Technopolis en vandaag stond er een sportieve voormiddag op het programma in De Schalk. Morgen gaan zij een dagje naar de Schorre. Kortom, ook zij maken er een leuke week van.

Foto's technopolis

Grootoudersfeest in de kleuterschool! (16/01)

De schoolpoort stond vandaag niet enkel open voor onze leerlingen. De grootouders van onze allerkleinsten mochten vandaag een kijkje nemen in de klasjes van hun kapoenen. Er werd voorgelezen, gespeeld, bewogen, aan schrijfdans gedaan en nog zoveel meer. Nadien werden onze grootouders getrakteerd op iets lekkers. Het was fijn dat jullie erbij waren vandaag!

Foto's

Sneeuwklassen L5 en L6

 

Onze derde graad gaat op sneeuwklassen naar Klausberg in Italië.

Zij vertrekken op maandag 14/1/2019 om 18u ( verzamelen om 17u15) aan Sportcomplex De Schalk in Willebroek.  Zij komen terug op zondagochtend 20/1/2019. De ouders worden verwittigd via onze WhatsApp groep.

Wie hen een briefje wil schrijven kan dit op volgend adres:

Sporthotel Klausberg, (naam kind + HIMO), Cadipietra 92, 39030 Cadipietra BZ, Italië.

Bij vertrek kan er ook post aan de juffen afgegeven worden. Ook op het secretariaat zal er deze week een doos staan om reeds post af te geven.

Wil je graag hun skiavonturen volgen? Hou dan onze website en fb pagina in de gaten voor een dagelijks verslag en foto's. Deze vind je terug op de sneeuwklassenpagina en in de fotogalerij.

Infobrochure met bagagelijst, vertrek en aankomst, ...

Info nieuwbouw en renovatiewerken

H!MO blogt!

 • L4B Het volkslied zingen... dat kunnen wij beter
  08/01/2019
  België mag het dan heel goed gedaan hebben op het WK, maar wij vonden dat ze toch nog wel wat kunnen oefenen op het zingen van het volkslied! Klik op de video, dan kan je ons in acie zien!

 • L4B Meten: liter, deciliter en centiliter
  19/11/2018

 • L4B Uitstap naar het Broek
  23/10/2018
  We leren al een aantal weken over de herfst. Herfstdiertjes, bomen in de herfst, paddestoelen,... Hoog tijd om deze eens in het bos te gaan bekijken. We maakten een wandeling met gids en moesten daarna een bomenonderzoek doen.

 • L4B Herfst observeren in Bel Air
  08/10/2018
  We zijn een nieuw thema begonnen: de herfst. We leerden over de verschillende soorten bladeren:enkelvoudig,samengesteld,handnervig,handvormig, veernervig, veervormig. Ook de verschillende bladranden kwamen aan bod. En waar kan je dat beter gaan observeren dan in een park?

 • L4B De eeuwenband inoefenen
  03/10/2018
  We oefenden de eeuwenband in met een ganzenbordspel.

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten