U bent hier: Home

 

In de kijker

Rode Neuzen Loop

Op donderdag 25 oktober gaan wij met de lln van K2 t/m L6 lopen in Het Bel Air. Peuters en K1 blijven op school en organiseren hun eigen activiteit op maat van onze kleinsten.Op de nieuwe aangelegde Finse piste in Bel Air zullen onze leerlingen rondjes lopen. Hiervoor mogen zij op zoek gaan naar sponsors.

De volledige opbrengst van deze actie zal geschonken worden aan Rode Neuzen Dag.Dus steun onze leerlingen zoveel mogelijk tijdens onze ‘Rode Neuzen loop!

Wij vragen aan onze leerlingen om zich zo rood mogelijk aan te kleden voor deze activiteit.Ouders en grootouders mogen komen supporteren in Bel Air.

9u-10u K2-K3-L1                     10u-11u L5-L6                            11u-12u L2-L3-L4

ER WERD VOOR EEN SPONSORBEDRAG VAN 4500 EURO GEZORGD! PROFICIAT AAN ONZE LEERLINGEN!

Foto's

Helm op Fluo top!

Draag een fluohesje! Kom je met de fiets? Draag dan ook een fietshelm. Maak je zichtbaar tijdens de donkerste maanden van het jaar. Deze actie loopt van de herfstvakantie tot aan de krokusvakantie.

De leerlingen worden hiervoor beloond en kunnen mooie prijzen winnen.

H!MO blogt!

 • L4B Uitstap naar het Broek
  23/10/2018
  We leren al een aantal weken over de herfst. Herfstdiertjes, bomen in de herfst, paddestoelen,... Hoog tijd om deze eens in het bos te gaan bekijken. We maakten een wandeling met gids en moesten daarna een bomenonderzoek doen.

 • L4B Herfst observeren in Bel Air
  08/10/2018
  We zijn een nieuw thema begonnen: de herfst. We leerden over de verschillende soorten bladeren:enkelvoudig,samengesteld,handnervig,handvormig, veernervig, veervormig. Ook de verschillende bladranden kwamen aan bod. En waar kan je dat beter gaan observeren dan in een park?

 • L4B De eeuwenband inoefenen
  03/10/2018
  We oefenden de eeuwenband in met een ganzenbordspel.

 • L4B Eerste keer naar de bib
  28/09/2018
  We gingen vandaag voor de eerste keer naar de bib. We ontdekten de verschillende soorten boeken en mochten enkele boeken ontlenen.

 • L4B Opzoekwerk België
  17/01/2018
  We ontdekten vandaag een aantal belangrijke Belgen, Belgische uitvindingen, stripfiguren,...

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten