U bent hier: Home

 

In de kijker

Aankomst Walibi (22/06)

Aankomst 5de en 6de leerjaar vanuit Walibi: 17u45 aan onze school!

De grote sprong van K3 (27/06)

Op woensdag 27 juni maken de kinderen van de derde kleuterklas de grote sprong naar de lagere school. Deze feestelijke plechtigheid gaat om 17:00 door op de speelplaats van de kleuterschool. De ouders, broers en zussen worden van harte uitgenodigd om erbij te zijn. Om een goede organisatie mogelijk te maken is inschrijven hier verplicht. Dit via het formulier dat wordt meegegeven met de kleuters.

Uitwuif L6 (28/06)

Op donderdag 28 juni om 19u30 wuiven wij onze zesdeklassers uit. Deze plechtigheid gaat door in de chalet van Sporting Tisselt. De leerlingen krijgen die avond hun getuigschrift. Daarvoor mogen zij hun ouders, broers en zussen meebrengen. Gelieve hiervoor in te schrijven. 

Na de uitwuif (21u30) worden de leerlingen door hun ouders naar school gebracht, waar zij naar jaarlijkse traditie genieten van een fuif. Daarna is er de mogelijkheid om op school te blijven overnachten. 's Morgens wordt hen een ontbijt aangeboden.

H!MO blogt!

 • L2 Wegen!
  04/05/2018
  Vandaag hebben we er een weegles opzitten. We probeerden een zakje met zand te vullen tot juist 1 kilo! Raar maar waar het is gelukt! Bilal kon zijn zakje vullen tot het net 1 kg woog! Sraf! We zochten ook antwoorden op volgende vragen... Weegt een grote doos altijd het meest? Hoe kunnen we onzelf een kilo zwaarder maken? Welke voorwerpen wegen minder dan 100g?  

 • L2 We bezoeken werf 'De Naeyer'
  27/04/2018
  Vandaag zijn we, in het kader van ons thema 'huizen', op leerwandeling geweest naar werf 'De Naeyer'. Hoe worden de huizen gebouwd? Welke materialen gebruiken de werkmannen? Waarvoor dient isolatie? Wat zijn de voordelen van het wonen in een wijk?...

 • L2 pyjamadag
  13/03/2018
  Vrijdag was het super gezellig in de klas. We kwamen allemaal in onze pyjama naar school! Natuurlijk bespraken we ook waarom we die dag in onze pyjama naar school mochten komen maar dan....was het tijd voor een leuke filmnamiddag!

 • L2 We ontdekken verder de getallen tot 100
  13/11/2017
  Vandaag legden we de getallen tot 100 met getalkaarten en MAB- materiaal. Ook ons 100-veld hangt helemaal vol!

 • L2 Gezocht!
  07/11/2017
  Vorige maand leerden we via het spel 'Ben ik een banaan' ja/nee-vragen stellen. Dat ging al super vlot. Daarom gingen we vandaag een stapje verder. We kregen 6 verschillende thema's waarbij we 1 open vraag moesten bedenken. De juf gaf ons boek daarna aan iemand anders. Dit kindje antwoordde dan op onze vraagjes. Daarna kregen we een blad waarop we de persoon, die ons boek in...Lees meer »

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten