U bent hier: Home

 

In de kijker

Overzicht schooljaar 2020-2021

In bijlage de data van onze schoolactiviteiten en de verlofdagen voor het schooljaar 2020-2021.

Overzicht

Info verkeerssituatie en werken

Beste ouders, 

In volgende brief vindt U meer informatie over de planning van de werken en de verkeerssituatie rondom onze school. BRIEF

Schoolteam en directie

Himo vernieuwt...

Met trots melden we jullie dat we bezig zijn met heel wat vernieuwingen.

Zo staat er een gloednieuw bouwproject op het programma, gekoppeld aan een vernieuwd leerconcept.

Ben je nieuwsgierig, bekijk dan hier ons filmpje.

Je vindt ook nog fotomateriaal in onze fotogalerij

H!MO blogt!

 • L2 leuke leesboeken en voorleesverhalen
  29/03/2020
  Beste kids, Hoe gaat het met jullie? Hopelijk is iedereen nog gezond en slaan de verveelkriebels nog niet te veel toe.  Hieronder nog een leuke link om zelf boekjes te lezen of een verhaal te beluisteren. https://www.bol.com/nl/m/thuisblijvertjes/ Ook de tafels kunnen op een speelse manier geoefend worden op: www.demaaltafels.be Veel plezier! PS: Vergeet ook jul...Lees meer »

 • L2 Meten met natuurlijke maten deel 2
  26/02/2020
  De eerste les deed de juf nog een aantal dingen voor maar nu moesten we zelf op ontdekkingstocht. We gingen in groepjes aan de slag om de begrippen groter dan, kleiner dan, lager, hoger, langer, korter,... te herhalen. We ontdekten ook dat; wanneer je meet met grotere voorwerpen, je er minder van nodig hebt en omgekeerd. Dit is belangrijk om te weten om het juiste meetinstrument te kiezen.&...Lees meer »

 • L2 Carnaval L1 en L2
  26/02/2020
  Vrijdag voor de vakantie was het feest op school. Iedereen had zijn best gedaan om verkleed naar school te komen. Daarom werd er gedanst en zongen we leuke liedjes. Daarna mocht iedereen zijn outfit showen en kozen we een prins en prinses carnaval. Leuk gedaan iedereen!

 • L2 Kleuren mengen!
  04/02/2020
  We leerden in onze lessen van WO over het weer. Een mooi natuurverschijnsel is natuurlijk een mooie regenboog.  Tijdens de knutselles kregen we van de juf maar drie kleuren. Blauw, rood en geel. Dit zijn de basiskleuren. Door zelf kleuren te mengen konden we alle kleuren van... de regenboog maken.

 • L2 Lengte meten met natuurlijke maateenheden
  04/02/2020
  Vandaag hebben we de begrippen groter dan, kleiner dan,... eens opgefrist. We hebben onzelf vergeleken met de rest van de klas en zo alle kinderen van klein naar groot gezet. We moesten ook een toren bouwen die groter was dan die van de juf  maar kleiner dan die van... In het speelbos zochten we takjes en plaatsten die juist in de rij (van klein naar groot). Daarna hebben we onze p...Lees meer »

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten