U bent hier: Home

 

In de kijker

Thuisblijvers L5 en L6

De leerlingen die niet mee gaan op sneeuwklassen krijgen deze week allerlei activiteiten voorgeschoteld. Dinsdag gingen zij naar Technopolis en vandaag stond er een sportieve voormiddag op het programma in De Schalk. Morgen gaan zij een dagje naar de Schorre. Kortom, ook zij maken er een leuke week van.

Foto's technopolis

Grootoudersfeest in de kleuterschool! (16/01)

De schoolpoort stond vandaag niet enkel open voor onze leerlingen. De grootouders van onze allerkleinsten mochten vandaag een kijkje nemen in de klasjes van hun kapoenen. Er werd voorgelezen, gespeeld, bewogen, aan schrijfdans gedaan en nog zoveel meer. Nadien werden onze grootouders getrakteerd op iets lekkers. Het was fijn dat jullie erbij waren vandaag!

Foto's

Sneeuwklassen L5 en L6

 

Onze derde graad gaat op sneeuwklassen naar Klausberg in Italië.

Zij vertrekken op maandag 14/1/2019 om 18u ( verzamelen om 17u15) aan Sportcomplex De Schalk in Willebroek.  Zij komen terug op zondagochtend 20/1/2019. De ouders worden verwittigd via onze WhatsApp groep.

Wie hen een briefje wil schrijven kan dit op volgend adres:

Sporthotel Klausberg, (naam kind + HIMO), Cadipietra 92, 39030 Cadipietra BZ, Italië.

Bij vertrek kan er ook post aan de juffen afgegeven worden. Ook op het secretariaat zal er deze week een doos staan om reeds post af te geven.

Wil je graag hun skiavonturen volgen? Hou dan onze website en fb pagina in de gaten voor een dagelijks verslag en foto's. Deze vind je terug op de sneeuwklassenpagina en in de fotogalerij.

Infobrochure met bagagelijst, vertrek en aankomst, ...

Info nieuwbouw en renovatiewerken

H!MO blogt!

 • L3 Geheimschrift
  11/12/2018
  Een van onze techniekopdrachten was geheimschrift schrijven met een citroen. Trouwens, citroen is ook wel lekker ;) 

 • L3 Experimenteren met klei
  11/12/2018
  We kregen allemaal een blok klei waar we op mochten slaan, kneden, rollen, ... Na het spelen, maakten we er een schattig uiltje van.

 • L3 De eerste boekbespreking
  13/11/2018
  Maandag hadden we onze eerste boekbespreking. We zaten in kring en toonden elkaar onze werkjes terwijl we praatten over onze boekjes.

 • L3 De school van de toekomst
  04/10/2018
  Het thema van 'Vroeger en nu' leerde ons de verschillen tussen de klas van vroeger en die van nu. We vroegen ons echter af hoe de klas er in de toekomst zou kunnen uitzien... In groepjes gingen we met wasco's aan de slag en zetten we onze ideetjes op papier. Zo bedachten we: - Een sportzone met basketbalring, voetbalgoal, trampoline, springkasteel, hinkelpad en pingpon...Lees meer »

 • L3 De school van de toekomst
  04/10/2018
  We leerden over hoe het er vroeger aan toe ging op school. Als afsluiter van dit thema konden we ook al eens fantaseren over hoe de school er in de toekomst uit zou zien!

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten