U bent hier: Home

 

In de kijker

Schoolfeest

Onze HIMO kids toonden vandaag hun beste dansmoves. Onder een hete zon werd er ook heel wat gedronken, gegeten en gespeeld. Het 20m lange springkasteel en de talrijke leuke spelletjes zorgden voor heel wat pret. Bedankt aan onze leerlingen voor hun inzet, bedankt aan de leerkrachten om er weer te staan en bedankt aan alle ouders, grootouders en familie voor jullie aanwezigheid. En een dikke dankjewel aan alle helpende handen die zich steeds weer belangeloos inzetten! #oneteam@HIMO

Foto's schoolfeest

H!MO blogt!

 • L3 Louise Marie blogt!
  26/04/2018
  Hallo ik ben Louise Marie Schmid. Ik heb 10 boekjes gelezen en ik mocht een opdracht kiezen. Ik heb gekozen om een blogbericht te schrijven. Dus ik mocht een hele week foto’s maken. Er komen allerlei foto’s: grappige foto’s, studerende foto’s … Geniet er van!  

 • L3 Grootouders op bezoek
  06/03/2018
  Op dinsdag 6 maart lieten we graag de grootouders aan het woord over het beroep dat zij vroeger uitoefenden. De leerlingen werden in kleine groepjes verdeeld en schoven door zodat ze bij elke grootouder eens konden gaan luisteren. Zo leerden we wat er allemaal veranderde in de loop der jaren.  Wisten jullie dat... - Er vroeger geen digitale weegschaal was, maar alles op een balans we...Lees meer »

 • L3 Zwemmen in je pyjama
  04/02/2018
  Deze keer eens speciaal, wij leerden overleven in het water!

 • L3 Drama: De koningin op bezoek
  24/01/2018
  Het verhaal van 'De kleine prins' was dit jaar reeds meerdere malen onze inspiratie om aan de slag te gaan met drama. We werden hierbij telkens ondersteund door actrice Veerle Eyckermans. Deze keer kroop zij in de huid van de mama van de kleine prins. Op haar kleine planeetje verveelde de koningin zich echter elke dag enorm. Daarom kwam ze een dagje naar onze school en liet ze zich ente...Lees meer »

 • L3 Ozobot
  19/01/2018
  Ook L3B ging op ontdekking met de ozobot!

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten