U bent hier: Home

 

In de kijker

Grootoudersfeest kleuterschool

Op 16 januari worden de grootouders van onze kleutertjes op school verwacht. Zij zullen onze kleuters aan het werk zien in hun klasjes. Nadien worden zijn verwend met een heerlijk kopje koffie.

Inschrijving is hiervoor vereist, maar hierover wordt nog info meegegeven via de kleuters.

De sint op bezoek!

Op donderdag 6 december komt de Sint op bezoek in HIMO. Zijn alle himokids en leerkrachten wel braaf geweest? We komen het donderdag te weten.

Helm op Fluo top!

Draag een fluohesje! Kom je met de fiets? Draag dan ook een fietshelm. Maak je zichtbaar tijdens de donkerste maanden van het jaar. Deze actie loopt van de herfstvakantie tot aan de krokusvakantie.

De leerlingen worden hiervoor beloond en kunnen mooie prijzen winnen.

H!MO blogt!

 • L1B Voorstelling van de bib
  04/12/2018
  De kinderen van het eerste leerjaar gingen vorige week naar de bib om er naar een voorstelling te kijken van ons vriendje de gestippelde vleermuis.  Deze vleermuis werd steeds maar groter maar haar baasje kon er geen afstand van nemen.  Wat een hilarische voorstelling. De kinderen vonden het super!

 • L1B Voorleesweek!
  26/11/2018
  De voorleesweek is weeral voorbij.  Bedankt aan alle mama's, papa's, oma's, opa's, vrienden, ... om bij ons te komen voorlezen.  Deze week gaf ook de start aan het boek 'Pluk van de Petteflet.'  Als dit boekje uit is mogen onze kindjes ook even kijken naar de film van Pluk.  Hier gaan ze nog wel even op moeten wachten.:)

 • L1B Wij maken kennis met de kleutertjes!
  08/10/2018
  Vandaag maakten we al even kennis met de kindjes uit de derde kleuterklas.  We leerden ze het speelbos kennen en hielpen hen waar nodig.  Het was een leuke namiddag en met het zonnetje op onze gezichtjes hebben we ons reuze geamuseerd!

 • L1B Muziekinitiatie
  25/09/2018
  De kindjes van L1B kregen een initiatie muziek van de muziekacademie en dat ze het leuk vonden!

 • L1B Werken in de klas.
  12/09/2018
  Van de kleuterschool naar het eerste leerjaar is een supergrote stap.  We laten de kinderen af en toe nog weleens spelen, maar er moet ook hard gewerkt worden!  Superflink!!

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten