U bent hier: Home

 

In de kijker

Stratenloop (27/04)

 

Op 27 april is het weer zover: onze stratenloop vindt dan plaats.

Onder het motto deelnemen is belangrijker dan winnen, zien wij jullie graag massaal aan de startlijn verschijnen.

Inschrijven kan via het papier dat de kinderen mee naar huis kregen of meteen hier digitaal.

Inschrijven

H!MO blogt!

 • K3 Zonnetjes Heerlijke eitjes!
  21/03/2019
  Een kip legt eitjes waar wij een heerlijke omelet mee bakken. In duo gingen we aan de slag en toonden we onze beste kookkunsten! Het was jammie-lekker!!

 • K3 Zonnetjes Wij doen ook aan yoga!
  21/03/2019
  Aan de hand van dierenkaarten leren we heel wat leuke yoga-houdingen zoals de kat, de hond, de ezel, de pauw en de gorilla,... Sommige zijn makkelijk en voor andere moet je best wel wat lenig zijn! We sluiten ons lesjes af met een rustmomentje en dan zie je ons echt genieten!

 • K3 Zonnetjes Neuzeneuze vind ik reuze...
  27/02/2019
  Hokus pokus met wat franje Rood en geel wordt oranje Hokus pokus met een zoen Blauw en geel wordt groen Hokus pokus oh wat raars Rood en blauw wordt paars Hokus pokus de grote prijs Zwart en wit wordt grijs

 • K3 Zonnetjes Als de zon schijnt...
  27/02/2019
  zetten we de deur van onze kevertjes- en zonnetjesklas open en gaan we samen op ontdekking in onze klastuin! Plezier verzekerd!

 • K3 Zonnetjes Al rekenend door de turnzaal...
  08/02/2019
  De afgelopen weken werkten de kevertjes en zonnetjes intensief rond "rekenen in de klas". De telrij opzeggen, terugtellen, cijfers herkennen, groepjes maken, rekenverhalen, flessen vullen met zand en sorteren, + en -, hoeveelheden splitsen met knikkers,... en als afsluiter een groots rekenfestival in de turnzaal!

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten