U bent hier: Home

 

In de kijker

Aankomst Walibi (22/06)

Aankomst 5de en 6de leerjaar vanuit Walibi: 17u45 aan onze school!

De grote sprong van K3 (27/06)

Op woensdag 27 juni maken de kinderen van de derde kleuterklas de grote sprong naar de lagere school. Deze feestelijke plechtigheid gaat om 17:00 door op de speelplaats van de kleuterschool. De ouders, broers en zussen worden van harte uitgenodigd om erbij te zijn. Om een goede organisatie mogelijk te maken is inschrijven hier verplicht. Dit via het formulier dat wordt meegegeven met de kleuters.

Uitwuif L6 (28/06)

Op donderdag 28 juni om 19u30 wuiven wij onze zesdeklassers uit. Deze plechtigheid gaat door in de chalet van Sporting Tisselt. De leerlingen krijgen die avond hun getuigschrift. Daarvoor mogen zij hun ouders, broers en zussen meebrengen. Gelieve hiervoor in te schrijven. 

Na de uitwuif (21u30) worden de leerlingen door hun ouders naar school gebracht, waar zij naar jaarlijkse traditie genieten van een fuif. Daarna is er de mogelijkheid om op school te blijven overnachten. 's Morgens wordt hen een ontbijt aangeboden.

H!MO blogt!

 • K3 Zonnetjes Smartmax magneten
  08/06/2018
  Nieuw materiaal in de klas zorgt voor een leuke samenwerking en heel wat knappe constructies!!

 • K3 Zonnetjes Bezoek aan het kippenhok
  13/03/2018
  De kevertjes en zonnetjes trokken samen op pad. De start van ons nieuwe thema "Kukelekuuu!" werd ingezet met een bezoek aan het kippenhok.

 • K3 Zonnetjes De gezonde natuur in...
  13/03/2018
  Het park Bel Air werd helemaal vernieuwd! Aan onze zonnetjes en kevertjes om dit te ontdekken! Een mooie, frisse wandeling sluiten we af in een nieuw en leuk speelbos.

 • K3 Zonnetjes Stoelenyoga
  15/12/2017
  De dag beginnen met enkele oefeningen waarbij we onze spieren zachtjes losmaken en rekken, waarbij we onze lenigheid en behendigheid testen. Een rustig muziekje brengt heel wat sfeer op onze stoel...

 • K3 Zonnetjes Meten in de rekenklas...
  30/11/2017
  Onze schoen zetten voor de komst van Sinterklaas? Welke schoen zetten we best? Wie heeft de grootste en waar passen de meeste snoepjes in? Dit moeten we eens meten... De zonnetjes en kevertjes gingen samen aan de slag! De omtrek van hun schoen tekenen en uitknippen, hoeveel blokjes meet mijn schoen en welke is nu de grootste? Knap meetwerk!

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten