U bent hier: Home

 

In de kijker

Grootoudersfeest kleuterschool

Op 16 januari worden de grootouders van onze kleutertjes op school verwacht. Zij zullen onze kleuters aan het werk zien in hun klasjes. Nadien worden zijn verwend met een heerlijk kopje koffie.

Inschrijving is hiervoor vereist, maar hierover wordt nog info meegegeven via de kleuters.

De sint op bezoek!

Op donderdag 6 december komt de Sint op bezoek in HIMO. Zijn alle himokids en leerkrachten wel braaf geweest? We komen het donderdag te weten.

Helm op Fluo top!

Draag een fluohesje! Kom je met de fiets? Draag dan ook een fietshelm. Maak je zichtbaar tijdens de donkerste maanden van het jaar. Deze actie loopt van de herfstvakantie tot aan de krokusvakantie.

De leerlingen worden hiervoor beloond en kunnen mooie prijzen winnen.

H!MO blogt!

 • L1A Voorstelling BIB
  29/11/2018
  Vandaag mochten wij naar een super leuke voorstelling in de bibliotheek van Willebroek.  We volgden de levensloop van vleermuis Sara. Bij elke grote stap van Sara zongen we samen een leuk lied. Tof!! 

 • L1A beebot circuit
  12/11/2018
  In het eerste leerjaar deden wij een beebotcircuit waarbij de kinderen leren om het bijtje te programmeren. Dit ging al super goed! 

 • L1A Leescircuit
  10/10/2018
  Vandaag deden we met onze klas een leuk leescircuit. De juf had 4 hoekjes voorzien. We speelden een leesganzenbord, mochten in de bibliotheek in de boekjes kijken/lezen, we maakten woorden met de woordendoos, we lazen zelfs spiegelwoorden... Juf Ingrid die kwam ons helpen. Voila, weer een stapje dichter om nog knappere lezertjes te worden! 

 • L1A integratie 3e kleuterklas
  08/10/2018
  Vandaag speelden we een uurtje samen met de 3e kleuterklas in het speelbos. Het was er ook het ideale weer voor. Wij hebben ons goed geamuseerd! 

 • L1A Herfstwandeling
  03/10/2018
  Op woensdag 3 oktober zijn wij met het eerste leerjaar naar het bos geweest. We bestudeerden de blaadjes en vruchten die we in het bos konden terugvinden en verzamelde er heel wat in ons zakje!  Daarna mochten we bij het parcour in bel'air nog wat spelen. Het weer was ons goedgezind dus hebben we van deze tocht extra hard genoten! 

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten