U bent hier: Home

 

In de kijker

Schoolfeest

Onze HIMO kids toonden vandaag hun beste dansmoves. Onder een hete zon werd er ook heel wat gedronken, gegeten en gespeeld. Het 20m lange springkasteel en de talrijke leuke spelletjes zorgden voor heel wat pret. Bedankt aan onze leerlingen voor hun inzet, bedankt aan de leerkrachten om er weer te staan en bedankt aan alle ouders, grootouders en familie voor jullie aanwezigheid. En een dikke dankjewel aan alle helpende handen die zich steeds weer belangeloos inzetten! #oneteam@HIMO

Foto's schoolfeest

H!MO blogt!

 • L1A Buitenlesdag
  26/04/2018
  Net zoals vele andere klassen en scholen, deden wij een mee aan de algemene buitenlesdag. We speelden op de speelplaats en leesmemory en een rekenspel met centen. Lekker actief!

 • L1A Dag op wieltjes
  20/04/2018
  Ook onze dat op wieltjes was fantastisch. Geniet mee met onze foto's!

 • L1A Kronkeldiedoeeeee!
  28/11/2017
  Vandaag ging het eerste leerjaar naar de Schalk voor kronkeldiedoe. We hebben de hele voormiddag gesport en gespeeld. We klommen op een echte klimuur, sprongen in een rups, mochten met allerlei gekke fietsjes en steppen rijden en nog veel meer! Het was super leuk! 

 • L1A onze eerste keer leescircuit!
  17/11/2017
  Tijdens het leescircuit mochten we allerlei hoekjes uitproberen waar we telkens moesten werken rond lezen. Wij vonden het alvast super leuk! 

 • L1A Lettercircuit
  23/10/2017
  Vandaag deden we een heus lettercircuit! Onze hoekjes waren:  - letters/woorden zoeken met de beebots - domino-letters maken - letters verven  - woorden maken met de letterpuzzels en er een foto van trekken met de ipad  't Was super plezant! 

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten