U bent hier: Home

 

In de kijker

Vakantie

Het was geen gewoon schooljaar...

Gelukkig hebben we het toch nog op een fijne manier kunnen afsluiten. Wij wensen jullie allemaal een fijne vakantie en zien jullie graag terug op maandag 31 augustus tussen  10u en 12u. Dan organiseren wij een welkomstmoment zodat alle leerlingen kunnen kennismaken met de juffen en een kijkje kunnen nemen in de nieuwe klaslokalen.

De echte start nemen we dan op 1 september!

Himo vernieuwt...

Met trots melden we jullie dat we bezig zijn met heel wat vernieuwingen.

Zo staat er een gloednieuw bouwproject op het programma, gekoppeld aan een vernieuwd leerconcept.

Ben je nieuwsgierig, bekijk dan hier ons filmpje.

Je vindt ook nog fotomateriaal in onze fotogalerij

H!MO blogt!

 • L6 Uitwuif L6
  30/06/2020
  Wat een jaar... Herinneringen om te koesteren. Samengevat in onze uitwuif. Sfeerbeelden en filmpjes om jullie te laten meegenieten. Laat het volgend jaar maar knallen kids! Wij hebben het volste vertrouwen in jullie.   Groetjes van iedereen op HIMO Filmpje 1 Filmpje 2 Filmpje 3 Filmpje 4 Filmpje 5 Filmpje 6 Filmpje 7 Filmpje 8 Filmpje 9 ...Lees meer »

 • L6 Feest voor Leonne!
  31/01/2020
  Leonne van onze klas heeft een fantastische vooruitgang gemaakt met haar rug! Ze nam gisteren cupcakes mee om dat te vieren. Wij zijn allemaal geslaagd voor het proefje 'Wie kan er het beste een cupcake eten?!'   Fil en Tianny

 • L6 STEM met experimenten
  24/01/2020
  STEM = science, technology,engineering and mathematics Op 17/01/2020 deden we van alle experimenten zoals :schuim maken, magnetische muntstukken checken en een ijzersterke kubus maken. We maakten alle oefeningen in duo sommige duo's hadden een beetje te veel bakpoeder in de pot gedaan waardoor de pot overliep en daardoor heel de lavabo vol hing met het schuim :). Grappige momenten d...Lees meer »

 • L6 Lekker kerstfeest
  20/12/2019
  Beste lezers Wij hebben op 19/12/2019 een lekker buffet gemaakt voor als afsluit van onze les Nederlands over tapas.We hadden verschillende tapas gemaakt. verschillende landen hun tapas hebben leren kennen. En nu het kerstfeestje.We hadden het eerste lesuur ons rapport gekregen..Daarna kregen we onze cadeautjes.Iedereen heeft leuke cadeautjes gekregen.Daarna mochten we spelletjes spelen...Lees meer »

 • L6 Gezichtsbedrog
  29/11/2019
  28/11/19 gezichtsbedrog Gisteren bij de les WO hebben wij een filmpje gekeken over gezichtsbedrog. Er waren verschillende prenten en daar waren verschillende meningen over. Bv.: een boom waar 10 gezichten in zaten maar je hersenen merkten het niet. Hierbij hebben wij een link waar je je hersenen kan testen met het gezichtsbedrog.   Klik hier

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten