U bent hier: Home

 

In de kijker

Schoolfeest

Onze HIMO kids toonden vandaag hun beste dansmoves. Onder een hete zon werd er ook heel wat gedronken, gegeten en gespeeld. Het 20m lange springkasteel en de talrijke leuke spelletjes zorgden voor heel wat pret. Bedankt aan onze leerlingen voor hun inzet, bedankt aan de leerkrachten om er weer te staan en bedankt aan alle ouders, grootouders en familie voor jullie aanwezigheid. En een dikke dankjewel aan alle helpende handen die zich steeds weer belangeloos inzetten! #oneteam@HIMO

Foto's schoolfeest

H!MO blogt!

 • L4A Afvalspel
  08/05/2018
  We speelden het afvalspel:de welriekende dreef. We moesten het zwerfvuil uit onze straat sorteren in de juiste vuilnisbak. we moesten inschatten hoelang het duurde voordat zwerfvuil verdween in de natuur. Wist je dat een blikje en glazen flesje nooit verdwijnt? Gooi het dus niet op straat maar in een vuilnisbak zodat het gerecycleerd kan worden.

 • L4A Kippen
  01/03/2018
  Wij knutselen kippen voor ons kippenrestaurant. Deel 1: papier maché

 • L4A Oppervlakte
  01/03/2018
  Kennis maken met het begrip oppervlakte. Meten met verschillende materiale om daarna tot een maateenheid te komen.

 • L4A tanden poetsen
  06/02/2018
  In het kader van ons thema Gezondheid en veiligheid leerden we over de verschillende soorten tanden. Hoeveel tanden telt een kindergebid? Hoeveel tanden heeft een volwassene dan? En wat zijn die wijsheidstanden? We keken een filmpje over een tandarts die vertelde hoe je op een correcte manier je tanden moest poetsen en nadien gingen we dit zelf ook proberen. Wie poetste er het meeste schuim...Lees meer »

 • L4A Poppenkast spelen
  06/02/2018
  Met zelfgemaakte popjes, waarvoor we zoals echte ontwerpers kleren ontworpen, speelden we een zelfgeschreven verhaaltje na! De verhaaltjes hadden een leuke inhoud en ook de verschillende poppestemmetjes waren leuk om te horen:-)

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten