U bent hier: Home

 

In de kijker

Aankomst Walibi (22/06)

Aankomst 5de en 6de leerjaar vanuit Walibi: 17u45 aan onze school!

De grote sprong van K3 (27/06)

Op woensdag 27 juni maken de kinderen van de derde kleuterklas de grote sprong naar de lagere school. Deze feestelijke plechtigheid gaat om 17:00 door op de speelplaats van de kleuterschool. De ouders, broers en zussen worden van harte uitgenodigd om erbij te zijn. Om een goede organisatie mogelijk te maken is inschrijven hier verplicht. Dit via het formulier dat wordt meegegeven met de kleuters.

Uitwuif L6 (28/06)

Op donderdag 28 juni om 19u30 wuiven wij onze zesdeklassers uit. Deze plechtigheid gaat door in de chalet van Sporting Tisselt. De leerlingen krijgen die avond hun getuigschrift. Daarvoor mogen zij hun ouders, broers en zussen meebrengen. Gelieve hiervoor in te schrijven. 

Na de uitwuif (21u30) worden de leerlingen door hun ouders naar school gebracht, waar zij naar jaarlijkse traditie genieten van een fuif. Daarna is er de mogelijkheid om op school te blijven overnachten. 's Morgens wordt hen een ontbijt aangeboden.

H!MO blogt!

 • K3 Zonnetjes Smartmax magneten
  08/06/2018
  Nieuw materiaal in de klas zorgt voor een leuke samenwerking en heel wat knappe constructies!!

 • L4A Schoolfeest
  03/06/2018
  L4 maakt zich klaar om op te treden.

 • L4A Afvalspel
  08/05/2018
  We speelden het afvalspel:de welriekende dreef. We moesten het zwerfvuil uit onze straat sorteren in de juiste vuilnisbak. we moesten inschatten hoelang het duurde voordat zwerfvuil verdween in de natuur. Wist je dat een blikje en glazen flesje nooit verdwijnt? Gooi het dus niet op straat maar in een vuilnisbak zodat het gerecycleerd kan worden.

 • L2 Wegen!
  04/05/2018
  Vandaag hebben we er een weegles opzitten. We probeerden een zakje met zand te vullen tot juist 1 kilo! Raar maar waar het is gelukt! Bilal kon zijn zakje vullen tot het net 1 kg woog! Sraf! We zochten ook antwoorden op volgende vragen... Weegt een grote doos altijd het meest? Hoe kunnen we onzelf een kilo zwaarder maken? Welke voorwerpen wegen minder dan 100g?  

 • L2 We bezoeken werf 'De Naeyer'
  27/04/2018
  Vandaag zijn we, in het kader van ons thema 'huizen', op leerwandeling geweest naar werf 'De Naeyer'. Hoe worden de huizen gebouwd? Welke materialen gebruiken de werkmannen? Waarvoor dient isolatie? Wat zijn de voordelen van het wonen in een wijk?...

Bekijk oudere berichten