U bent hier: Home

 

In de kijker

Bosklassen nieuws

De eerste dag verliep al vlot! Ook waren de weergoden ons goed gezind!

Dagverslag 1

Foto's dag 1

Dagverslag 2

Foto's dag 2

Dagverslag 3

Foto's 3

Dagverslag 4

Foto's 4

Filmpje van de fuif

Bosklassen

Van 4 t/m 8 november 2019 gaan de leerlingen van 3 en 4 op bosklassen naar Durbuy.

Elke dag vindt U hier een dagverslag en tal van foto's van wat ze daar hebben uitgespookt! Kom dus zeker regelmatig kijken.

Voor deze uitstap schonk het oudercomité hen een gloednieuwe rugzak!

Of neem een kijkje op onze bosklassenpagina!

Goed toegekomen in Durbuy!!!!

H!MO blogt!

 • L1 voorleesweek
  05/12/2019
  Tijdens de voorleesweek hebben enkele ouders in hun drukke schema een gaatje kunnen vinden om voor onze kids voor te lezen.  De kinderen vonden het geweldig! Bedankt allemaal!

 • L1 Bezoek rusthuis
  05/12/2019
  Tijdens het thema lichaam leerden de kinderen zichzelf wat beter kennen.  Ze leerden hoe ons lichaam is opgebouwd, waartegen het ons allemaal beschermd en nog veel meer.  Onze kinderen konden zichzelf plaatsen in de juiste volgorde van in de buik van mama tot nu, maar wat staat er ons nog te wachten?  Hoe evolueert ons lichaam als we ouder worden? Hiervoor namen we de kindere...Lees meer »

 • L1 Sinterklaascircuit
  03/12/2019
  Sinterklaas is in aantocht! Om ons goed te kunnen voorbereiden op zijn komst vrijdag, hebben we in de klas een sinterklaascircuit gedaan. Het was super plezant! 

 • L6 Gezichtsbedrog
  29/11/2019
  28/11/19 gezichtsbedrog Gisteren bij de les WO hebben wij een filmpje gekeken over gezichtsbedrog. Er waren verschillende prenten en daar waren verschillende meningen over. Bv.: een boom waar 10 gezichten in zaten maar je hersenen merkten het niet. Hierbij hebben wij een link waar je je hersenen kan testen met het gezichtsbedrog.   Klik hier

 • L1 Tandenpoetsen
  29/11/2019
  Wij leerden over ons lichaam. Daarbij hoort natuurlijk dat we weten wat allemaal gezond is voor ons lichaam. Zo weten wij dat het heel belangrijk is om minstens 2x per dag je tanden goed te poetsen en zeker zo'n 2 minuten. Daarom brachten we ons tandenpoetsgerief een keertje mee naar school en konden we aan de juf en aan elkaar laten zien, hoe goed wij onze tanden wel kunnen poetsen!  ...Lees meer »

Bekijk oudere berichten