U bent hier: Home

 

In de kijker

Eetdag HIMO (14/03)

Op 14 maart gaat ons jaarlijks schoolrestaurant door. Diegene die onze school willen sponsoren en die graag een overheerlijke spaghetti willen eten, moeten dus zeker langskomen.

Vul onderstaand formulier in en bezorg het aan de juf of meester of stuur een mailtje naar directeur@himo.be. Je inschrijving is pas definitief als we de betaling ontvangen hebben.

Wij hopen jullie talrijk te mogen ontvangen.

inschrijvingsformulier

 

 

Pedagogische studiedag (04/03)

Op woendag 4 maart is het pedagogische studiedag voor de leerkrachten. Dit is voor de leerlingen een lesvrije dag.

Himo vernieuwt...

Met trots melden we jullie dat we bezig zijn met heel wat vernieuwingen.

Zo staat er een gloednieuw bouwproject op het programma, gekoppeld aan een vernieuwd leerconcept.

Ben je nieuwsgierig, bekijk dan hier ons filmpje.

Je vindt ook nog fotomateriaal in onze fotogalerij

H!MO blogt!

 • L1 letterfeest
  17/02/2020
  We kennen alle letters en dat moest gevierd worden! We hielden dus een groot letterfeest in het 1e leerjaar. We versierden een speciale letterhoed, we speelden letterbingo en we deden zelfs een leuke letterzoektocht in het bos! Op het einde van de dag kregen we letterkoekjes als lekkere beloning! 

 • L3 Fantasiedieren en hun woning.
  15/02/2020
  Nadat we tijdens de lessen WO de woningen van verschillende inheemse diersoorten hadden besproken gingen we creatief aan de slag met dit onderwerp. Door echt teamwork ontstonden er de gekste fantasiedieren. Daarna verzamelden we natuurlijke materialen om voor hen een woning te creëren.

 • L5 Dikke truiendag
  11/02/2020
  Er zijn vandaag leuke dingen gebeurd. we hebben het klimaatlied gezongen in de ochtend. In de klas hebben we een groot spel over het klimaat gedaan. Na de speeltijd hebben we 1 tegen allen gespeeld met de hele school: we hebben beesten gevonden, in het donker prentjes gezocht, gefietst voor energie, we hebben voetbal gespeeld, …. De hele dag hebben we van alles gedaan zonder ...Lees meer »

 • Mos Dikke truiendag
  11/02/2020
  Vandaag werden de leerlingen uitgedaagd voor de leerkrachten. Ze moesten verschillende opdrachten uitvoeren. Hieronder het resultaat. 

 • L2 Kleuren mengen!
  04/02/2020
  We leerden in onze lessen van WO over het weer. Een mooi natuurverschijnsel is natuurlijk een mooie regenboog.  Tijdens de knutselles kregen we van de juf maar drie kleuren. Blauw, rood en geel. Dit zijn de basiskleuren. Door zelf kleuren te mengen konden we alle kleuren van... de regenboog maken.

Bekijk oudere berichten